Εκτέλεση τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο με πάνω από 70 σφαίρες: Νεκρός 44χρονος έξω από βενζινάδικο, θύμα του «πολέμου» των φατριών της ελληνικής μαφίας [video]

Φωτογραφία Hellas Journal, You Tube via video MEGATV NEWS




Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο.

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του έξω από το βενζινάδικο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με αυτόματο οπλοπολυβόλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το θύμα είχε σχέσεις με τη νύχτα και είχε απασχολήσει παλαιότερα για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στον Πειραιά.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων, ένας από τους οποίους ήταν πελάτης οδηγός ταξί ο οποίος βρίσκονταν εντός του πρατηρίου καυσίμων.

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Αλέξανδρος Μέμμος




Σύμφωνα με το MEGA:

Σημειώθηκε συναγερμός στην περιοχή του Νέου Κόσμου μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ένα άγριο περιστατικό δολοφονίας συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παναγιώτη Φραντζή 48 και Ηλία Ηλιού, στις 2 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στο βενζινάδικο και άνοιξε πυρ εναντίον ενός άλλου αυτοκινήτου.

Στο δεύτερο ΙΧ επέβαινε ένας 44χρονος ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 70 κάλυκες, ενώ ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πυκνοκατοικημένος και το βενζινάδικο ήταν ανοιχτό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες άγνωστοι άνοιξαν πυρ με πιστόλι και καλάσνικοφ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 100 κάλυκες από πιστόλι και καλάσνικοφ.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για πάνω από 70 σφαίρες. Το θύμα ήταν υπεύθυνος της επιχείρησης που σημειώθηκε το περιστατικό και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η ΕΛ. ΑΣ. βρίσκεται στο σημείο και συλλέγει στοιχεία, και παίρνει καταθέσεις.




Μάλιστα στο θύμα είχαν στήσει ξανά ενέδρα και το 2018 στον Πειραιά και τον Ιούνιο του 2023, ενώ ενδεχομένως εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων καυσίμων.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη και η έρευνα ειναι σε εξέλιξη, ενώ υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο.

Την προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις, αρπαγές και τοκογλυφία στην Αττική και την επαρχία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: