Μαίνεται ο πόλεμος των μαφιόζων στην Κύπρο, μεγάλο το πρόβλημα: Η αστυνομία εκτιμά πως βρήκε τον δράστη και τους ηθικούς αυτουργούς για την τελευταία ενέδρα θανάτου

Μεγαλώνει ο χορός των συλλήψεων ια την ενέδρα θανάτου. Φωτοραφία από το κανάλι Omega




Η κυπριακή Αστυνομία πιστεύει ότι ανάμεσα στα επτά πρόσωπα που έχουν τεθεί υπό οκταήμερη κράτηση για την απόπειρα δολοφονίας του 34χρονου γνωστού ως «Δημητρούι», στην Ανθούπολη είναι ο δράστης και οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, προσθέτοντας ότι καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο και ότι αναμένονται σημαντικά αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από έρευνες και τεκμήρια.

Δεν έχει εντοπιστεί, ακόμη, η μοτοσικλέτα των δραστών.

Οι συλληφθέντες είναι ένας Ελληνοκύπριος και έξι άτομα αραβικής καταγωγής. Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, χαρακτήρισε την υπόθεση περίπλοκη και δύσκολη, τονίζοντας ότι το ανακριτικό έργο είναι μεγάλο και ότι είναι πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα για την έκταση της δράσης των υπόπτων.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: