Κούγιας για εισαγγελέα στη δίκη Πισπιρίγκου: «Επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle η αγόρευσή της, δεν βασίζεται πουθενά» [video]

FILE PΗΟΤO: Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Ευελπίδων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




«Επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής η αγόρευσή της, δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια».Αυτό ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας εξαπολύοντας βολές κατά της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ευαγγελίας Σπυριδωνίδου.

Η εισαγγελέας  χθες στη μαραθώνια αγόρευσή της πρότεινε την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης κ. Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», χαρακτήρισε «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου, επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής lifestyle» την αγόρευση της εισαγγελέως .

Ο κ. Κούγιας τόνισε, μάλιστα, ότι δεν περίμενε τίποτα καλύτερο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εισαγγελέας «πήρε μηδέν» στην πρότασή της στα κρίσιμα σημεία.

«Η εισαγγελέας δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια, 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας για την αγόρευση της εισαγγελέως.




«Κατηγορείται η κατηγορουμένη χωρίς να υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει τον άνδρα της. Έχετε ακούσει ποτέ να σκοτώνει τα παιδιά της το μόνο που τη συνδέει με τον άνδρα της, να σκοτώνει τα παιδιά της;», διερωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

«Όταν έχασε τη ζωή της η Μαλένα και η Ίριδα, το ζευγάρι ήταν ενωμένο, ήταν ταυτισμένο. Έκαναν μήνυση στους γιατρούς. Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου και κατηγόρησε την εισαγγελέα ότι αγνόησε επιστήμονες μάρτυρες υπεράσπισης.

«Οι εισαγγελικές προτάσεις γίνονται σε πολύ μικρά ποσοστά αποδεκτές γιατί γίνονται με πολύ μεγάλη προχειρότητα. Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε 9 ώρες. Είμαι βέβαιος ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Παράλληλα, ο συνήγορος είπε πως δεν ήταν στο δικαστήριο στο πλάι της Ρούλας Πισπιρίγκου γιατί έπρεπε να παραστεί σε μια άλλη σοβαρή δίκη.

«Εάν λοιπόν τελικώς δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα πω ότι η Δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δεν θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια. Εάν τελικώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αθωωθεί, θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί», είπε κλείνοντας ο ποινικολόγος.

Πηγή: ANT1

Την ενοχή της Πισπιρίγκου πρότεινε η εισαγγελέας: Με μαραθώνια, σκληρή αγόρευση γκρέμισε έναν προς ένα τους ισχυρισμούς της * «H Tζωρτζίνα ήταν άτυχη να έχει αυτή τη γυναίκα για μητέρα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: