Σήμερα Τετάρτη η κηδεία των θυμάτων του τετραπλού δυστυχήματος στην Κύπρο: Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η αναπαράσταση

Απέραντη η τραγωδία στη Λεμεσό. Φωτογραφία από το κανάλι Omega




Αύριο Τετάρτη κηδεύονται τα θύματα του τετραπλού δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό, ενώ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει αναπαράσταση του τροχαίου, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους.

  • Στις δηλώσεις του ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε επίσης ότι οδηγός ταξί, που σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φοβερού δυστυχήματος, παρουσιάστηκε αυτοβούλως και καταθέτει αυτή την ώρα. Ο οδηγός ταξί βρισκόταν σε αναμονή στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση στην οδό Αγίας Αναστασίας, την ώρα του τραγικού περιστατικού.

«Έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει την Πέμπτη η αναπαράσταση του δυστυχήματος. Αύριο θα γίνουν κάποιες άλλες επιστημονικές εξετάσεις. Βάσει του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης φαίνεται (ο οδηγός του ενός οχήματος) να έχει περάσει με κόκκινο (και) αυτό που είναι το κύριο σημείο έρευνας για εμάς είναι και η ταχύτητα», ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.

Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέδειξαν και τα ευρήματα των νενομισμένων νεκροτομών που διενεργήθηκαν στις σορούς των θυμάτων από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους. Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος της 27χρονης Ευανθίας Γεωργίου, του 72χρονου Νικόλα Ζαβρού και της 74χρονης Ευανθίας Γεωργίου επήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου, ενώ ο 17χρονος Νικόλας Γεωργίου υπέστη διατομή θωρακικής αορτής.

Η Εξόδιος Ακολουθία των τεσσάρων  θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, 03/01/2024 η ώρα 2:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό Λιμνάτης Λεμεσού. Έκκληση των οικείων τους, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης για την επιτυχή κυπριακή πρωτοβουλία: Η διεθνής κοινότητα έχει πλέον μια εφαρμόσιμη επιλογή για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: