Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η 26χρονη «Έλενα» και ο 64χρονος «πελάτης»




Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους μια νεαρή γυναίκα κι ένας 64χρονος που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό.

Η 26χρονη, γνωστή ως ‘Έλενα”, που φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας, καθώς έκλεινε ραντεβού στα νεαρά κορίτσια και τα συνόδευε στα ερωτικά ραντεβού, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ της επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.

Ο 64χρονος, γνωστός ως “πελάτης”,  φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές επί αμοιβή με τις συγκεκριμένες νεαρές κοπέλες και πολλές φορές πλήρωνε το ποσό των 150 αλλά και 200 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση, αφέθηκε επίσης ελεύθερος υπό τον όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και με εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα απολογήθηκαν τρεις ακόμα συλληφθέντες από το συγκεκριμένο κύκλωμα:

Μία 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, γνωστή ως Λορέλα, ένας 34χρονος Έλληνας – ο οποίος φέρεται πως φωτογράφιζε τα κορίτσια και ανέβαζε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδες, και ένας 54χρονος, ο οποίος φέρεται πως ήταν πελάτης των κοριτσιών.

Οι δύο πρώτοι προφυλακίστηκαν.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η πρόταση της εισαγγελέως για την ενοχή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: