Κυκλοφορεί κι οπλοφορεί: Ισραηλινή παρουσιάστρια εμφανίζεται με όπλο στο στούντιο

Η 4΄0χρονη δημοσιογράφος Λιτάλ Σιμές είναι έμπειρη παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών Screenshot via X




Την ώρα που ο πόλεμος στην Γάζα μαίνεται, όλο και περισσότεροι πολίτες αισθάνονται την ανάγκη να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

Ανάμεσά τους η παρουσιάστρια Λιτάλ Σεμές, η οποία εμφανίστηκε με όπλο στο στούντιο του Καναλιού 14.

Παρότι το όπλο δεν το βλέπουν οι τηλεθεατές, καθώς βρίσκεται στη ζώνη της, δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δείξει στα social media και να γίνει, όπως είναι λογικό, viral.

Η εικόνα της Σεμές να κουβαλά το πυροβόλο όπλο στο τηλεοπτικό στούντιο κυκλοφόρησε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να την αποδίδουν στον απόηχο της επίθεσης της Χαμάς στη χώρα στις 7 Οκτωβρίου.


Η οπλοφορία είναι ένα θέαμα όλο και πιο κοινό στο Ισραήλ το τελευταίο διάστημα, με την κυβέρνηση να έχει χαλαρώσει υπερβολικά τους κανονισμούς σχετικά με την οπλοκατοχή και την οπλοφορία.

Η Σεμές, η οποία είναι επίσης έφεδρος των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων, έχει καταφερθεί ευθαρσώς κατά της Χαμάς και έχει εκφράσει την ανάγκη το Ισραήλ να νικήσει την παλαιστινιακή οργάνωση, λέγοντας στο Fox News τον Οκτώβριο ότι η αιφνιδιαστική επίθεση που άφησε περίπου 1.200 νεκρούς ήταν ένα «δεύτερο ολοκαύτωμα για εμάς».

Τότε μάλιστε είχε προτρέψει τους συμπολίτες της Ισραηλινούς να πάρουν τα όπλα για την αυτοάμυνά τους.

Η ίδια πάντως το έκανε.

Με πληροοφορίες από The Messenger 

Το νούμερο 2 της Χαμάς σκοτώθηκε με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους που εκτόξευσε ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος-100 κιλά ο καθένας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: