Η Σοφία Βεργκάρα, δεν θα ξαναβγεί ραντεβού με άντρα κάτω των 50 ετών: «Χώρισα τον (νεότερο) άντρα μου γιατί ήθελε παιδιά» [videos]

Colombian actor Sofia Vergara speaks during a press conference on occasion of the photocall of the Netflix’ TV series ‘Griselda’ in Madrid, Spain, 09 January 2024. EPA, Rodrigo Jimenez




Ελεύθερη και ωραία μετά τον χωρισμό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, είναι πλέον η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα. Ομως έθεσε στον εαυτό της έναν νέο, αυστηρό κανόνα όσον αφορά τις σχέσεις και τα ραντεβού της από εδώ και στο εξής.

Η Κολομβιανή ηθοποιός μίλησε στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον 47χρονο συνάδελφό της και την πρόθεσή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

«Δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 50. Εγώ είμαι 51», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, διευκρίνισε βέβαια, πως θα ήταν εντάξει και με κάποιον στα 49.

Όπως εξήγησε άλλωστε, η διαφορά ηλικίας ήταν και ο λόγος που χώρισε με τον σύζυγό της. «Ο γάμος μου διαλύθηκε, επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος, ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω μια ηλικιωμένη μαμά», είπε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «El Pais», είχε αναφερθεί ξανά στην αιτία του χωρισμού της, ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχα έναν γιο στα 19, που είναι τώρα 32 και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό».

Στη συνέχεια ωστόσο ξεκαθάρισε πως σέβεται τις γυναίκες που παίρνουν αυτή την απόφαση: «Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι για μένα πια».

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην σειρά «Modern Family».

Τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix «Griselda», όπου υποδύεται την Κολομβιανή «νονά της κοκαΐνης», Griselda Blanco, για τις ανάγκες της οποίας μεταμορφώθηκε και είναι αγνώριστη.

Αποκαλύψεις για τα «χτυποκάρδια» και τον κρυφό δεσμό του Λουκ Πέρι με τη Μαντόνα: Η Τόρι Σπέλινγκ μιλά για το ειδύλλιο του Μπέβερλι Χιλς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: