Η σκληρή Βικτώρια Νούλαντ ταξιδεύει εκτάκτως στην Τουρκία: Μετά το «πράσινο φως» της Ουάσινγκτον για την πώληση των μαχητικών F-16 πάει να “καθαρίσει”

FILE PHOTO: Acting Deputy Secretary Victoria Nuland attends an ambassador seminar at the Foreign Service Institute in Arlington, Virginia. Official State Department photo by Freddie Everett




Επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει στις 28-29 Ιανουαρίου η υπηρεσιακή αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαντ.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στον απόηχο της υπογραφής του πρωτοκόλλου ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ από τον πρόεδρο Ερντογάν αλλά και της επίσημης ειδοποίησης του Κογκρέσου για την πώληση μαχητικών F-16 στην Τουρκία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Άγκυρα, η αναπληρώτρια υπουργός Νούλαντ θα συναντηθεί με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς ηγέτες για να συζητήσουν το πλήρες φάσμα των διμερών, περιφερειακών και παγκόσμιων θεμάτων για τα οποία εργαζόμαστε από κοινού».

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, του ανταποκριτή μας Π. Κασφίκη
Ουάσινγκτον, United States

Δεν είναι μόνο τα F-35: Iσχυροποίηση σε όλα τα επίπεδα από τη δωρεάν παραχώρηση στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ, τι αναφέρει η επιστολή Μπλίνκεν [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: