H ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τη μητέρα που σκότωσε το 6 μηνών παιδί της στην Ημαθία: Μαθήτρια της τραγικής τάξης του 2003 [video]

Screenshot via Glomex




Για επιλόχειο κατάθλιψη και ενδοοικογενειακή βία, που είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιό της, κάνει λόγο το περιβάλλον της 37χρονης μητέρας στο Μακροχώρι Ημαθίας, η οποία την Τρίτη σκότωσε, όπως όλα δείχνουν, το μόλις 6 μηνών αγοράκι της, μπροστά μάλιστα στα μάτια των δύο μεγαλύτερων κορίτσιών της, μόλις 6 και 7 ετών αντίστοιχα.

Το κάδρο της ανείπωτης τραγωδίας συνθέτει και μια ακόμη τραγική λεπτομέρεια, καθώς η 37χρονη ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, όταν 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η ίδια την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο πούλμαν, στις 13 Απριλίου του 2003, όταν σκοτώθηκαν 21 μαθητές της Α’ Λυκείου σε ένα από τα δυστυχήματα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το πούλμαν, στο οποίο επέβαιναν 49 μαθητές, συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν, στο ύψος των Τεμπών.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι με τα τρία της παιδιά, το βρέφος και δύο μεγαλύτερα, 6 και 7 ετών. Η μητέρα φέρεται να χτύπησε το βρέφος μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της. Τότε, εκείνα βγήκαν έξω από το σπίτι τους και κάλεσαν σε βοήθεια.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια ζει στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι η 37χρονη έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο newsit.gr, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας “τι έκανες; τι έκανες;”, με την μητέρα να απαντά “δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ”.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας την Τετάρτη τα σχολεία σε Φλώρινα και Αμύνταιο: Μία ώρα αργότερα θα ανοίξουν στο δήμο Πρεσπών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: