Επιμένουν τα κροατικά δημοσιεύματα: Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Max Ebong of FC Astana (L) in action against Robert Ljubicic of GNK Dinamo (R) during the UEFA Europa Conference league group C match between GNK Dinamo and Astana in Zagreb, Croatia, 21 September 2023. EPA/ANTONIO BAT




Παρότι έως το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ διαβεβαίωνε ότι δεν βρίσκεται κοντά σε κάποια μεταγραφική κίνηση, τα κροατικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική… άποψη και αναφέρουν την πιθανότητα μετακίνησης του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πρόκειται για τον 24χρονο Αυστριακό που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αλλά και ως ανασταλτικό χαφ και μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις στην ΑΕΚ, στις θέσεις που «πονάει».

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σιμάνσκι και η αποδέσμευση του Μοχαμαντί έχουν δημιουργήσει ένα κενό στις συγκεκριμένες θέσεις, το οποίο μπορεί να καλυφθεί από τον Λιούμπιτσιτς, που είχε αγωνιστεί και στα δύο ματς εναντίον της Ένωσης, στους προκριματικούς του Champions League τον περασμένο Αύγουστο.

Τα δημοσιεύματα από την Κροατία αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το είδος της συμφωνίας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά σίγουρα η Ντιναμό θα αξιώνει απόσβεση της επένδυσης που έκανε πριν από 1,5 χρόνο (Ιούλιος 2022) πληρώνοντας 3.000.000 ευρώ στη Ραπίντ Βιένης για τον παίκτη. Ο Λιούμπιτσιτς έχει παίξει στην τρέχουσα σεζόν σε 27 ματς με τους Κροάτες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει δύο γκολ (το ένα εναντίον της ΑΕΚ). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστρίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: