Χειμερινές εκπτώσεις: Άρχισαν οι προσφορές και οι κρατήσεις στα καταστήματα, ανοικτά τα εμπορικά τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου

FILE PHOTO: Bιτρίνες καταστημάτων με προσφορές για τους καταναλωτές. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Από τις 8 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, τα καταστήματα – μέλη θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια και τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, τονίζεται στην ανακοίνωση, οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Προσφορές και κρατήσεις 

Προσφορές που αγγίζουν ακόμη και το 50% και κρατήσεις στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης άρχισαν μία εβδομάδα πριν από τις χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν από τις 8 Ιανουαρίου έως και τις 29 Φεβρουαρίου.

Οι καταναλωτές άρχισαν ήδη να δέχονται ενημερωτικά μηνύματα από την πρώτη ημέρα της χρονιάς, ενώ τα ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησαν από την Τρίτη το βράδυ τις προσφορές.

Μάλιστα προέτρεπαν τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν ένα καλάθι με είδη της αρεσκείας τους προκειμένου στις 21:00 ή σε άλλες περιπτώσεις στις 19.00 να το αγοράσουν.

Ακόμη, κάποιες επιχειρήσεις έδιναν τη δυνατότητα για μία έξτρα έκπτωση του 10%, πατώντας έναν συγκεκριμένο κωδικό.

Παράλληλα, τόσο μέσω μηνυμάτων στο viber όσο και μέσω email, οι καταναλωτές έγιναν αποδέκτες σχετικής ενημέρωσης για τις εκπτώσεις που μπορούν να επωφεληθούν, κάνοντας κρατήσεις ειδών που θα επιλέξουν.

Χαρακτηριστικά, πολυκατάστημα ενημέρωνε με σχετικό μήνυμα πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να καταβάλλουν το 30% της αξίας του εμπορεύματος, έτσι ώστε να πετύχουν την εκπτωσιακή τιμή που θα ισχύσει από τις 8 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, ωστόσο η περίοδος των προσφορών αποτελεί προπομπό τους, με τις μειώσεις τιμών να είναι σχεδόν αντίστοιχες ή και ίδιες, με συνέπεια αρκετοί καταναλωτές να σπεύδουν για ψώνια στο ξεκίνημα των προσφορών προκειμένου να πετύχουν τα σχέδια και τα νούμερα που επιθυμούν.

Τι αλλάζει στη φορολογία για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις: Νέες χρεώσεις, τεκμαρτό εισόδημα και αυστηρότερα πρόστιμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: