Back to Black: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για την μοναδική Έϊμι Γουάινχαουζ [official trailer]

FILE PHOTO: Η Έιμι Γουάινχαουζ σε συναυλία. Screenshot via YouTube@Ronnie and the Magic Dogs/




Μια πρώτη ματιά στη νέα, βιογραφική ταινία της Έϊμι Γουάινχαουζ,  “Back to Black” είναι δυνατή από σήμερα και σίγουρα ενθουσιάζει τους φαν της εξαιρετικά ταλαντούχας τραγουδίστριας που πέθανε τόσο πρόωρα, μόλις στα 27 της χρόνια το 2011.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός  Μαρίζα Αμπέλα  υποδυόμενη φυσικά την Γουάινχαουζ, και σκηνοθετείται από τον Sam Taylor-Johnson.

Το “Back to Black” διηγείται την εντυπωσιακή άνοδο στη φήμη της Γουάινχαουζ και την κυκλοφορία του ομότιτλου άλμπουμ της που έκανε θραύση διεθνώς και της έδωσε βραβείο Grammy.

 

«Ειπωμένη από την οπτική γωνία της Έιμι, η ταινία είναι μια ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

«Δεν γράφω μουσική για να γίνω διάσημη», λέει η Abela ως Γουάινχαουζ στο τρέιλερ. «Γράφω τραγούδια γιατί δεν ξέρω τί θα έκανα αν δεν έγραφα».

Η Γουάινχαουζ πέθανε σε ηλικία 27 ετών το 2011 από δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Το ίδρυμα Winehouse, υπό την επίβλεψη του πατέρα της Έϊμι, Μιτς, υποστηρίζει την ταινία, σύμφωνα με τους παραγωγούς της .

Την αγαπημένη γιαγιά της Έιμι, Σίνθια, υποδύεται η Λέσλι Μάνβιλ. Ο Τζακ Ο΄Κόνελ υποδύεται τον επί δυο έτη σύζυγο της Γουάινχαουζ, από το 2007-2009, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ. Ο Έντι Μάρσαν πρωταγωνιστεί ως ο πατέρας της, η Τζούλιετ Κόουαν  ως μητέρα της

Το «Back to Black» βγαίνει στους κινηματογράφους την Άνοιξη.

 

 

Με πληροφορίες από CNN

 

Τα Φιλαράκια: Τα πρωτότυπα σενάρια από τα θρυλικά επεισόδια του Λονδίνου «διασώθηκαν» και βγαίνουν σε δημοπρασία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: