Αποζημίωση ύψους 3 εκατ. ευρώ πήρε από τον Νετανιάχου η Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στόχος να καλύψει οικονομικές «τρύπες» λόγω του πολέμου

Maccabi’s Jasiel Rivero (C) in action against Partizan’s Ognjen Jaramaz (R) and Perry Dozier Jr (L) during the Euroleague basketball match between Partizan Belgrade and Maccabi Tel Aviv in Belgrade, Serbia, 12 January 2024. EPA, ANDREJ CUKIC




Η κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, έδωσε ένα σημαντικό ποσό στην “ομάδα του λαού”, την Μακάμπι Τελ Αβίβ προκειμένου να καλύψει τις οικονομικές ζημιές, που έχει υποστεί λόγω του πολέμου με την Χαμάς.

H ένταση στη Μέση Ανατολή έχει επηρεάσει την ομάδα μπάσκετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καθώς το σύνολο των αθλητών και του προπονητικού τιμ αγωνίζεται στη Σερβία για τα εντός έδρας παιχνίδια στην Euroleague, με αποτέλεσμα να έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του.

Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας, η Μακάμπι έλαβε αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ από το κράτος του Ισραήλ, έτσι ώστε να καλύψει κάποιες από τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας του πολέμου.

Πηγή: ertsports

Συντριβή για τους Μπακς στο Κλίβελαντ: Έλειπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και έχασαν 40 πόντους από τους Καβαλίερς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: