Αποθεωτικά σχόλια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού στα τουρκικά ΜΜΕ: «Άνεμος Φατίχ Τερίμ φυσάει στην Ελλάδα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Εκτενείς είναι οι αναφορές-κυρίως λόγω Φατίχ Τερίμ- των τουρκικών ΜΜΕ στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του ελληνικού Κυπέλλου, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι επί του Ολυμπιακού.

«Ο άνεμος Φατίχ Τερίμ φυσάει στην Ελλάδα!» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Sabah», ενώ πριν την ανάλυση του αγώνα σημειώνει:

«Ο Φατίχ Τερίμ, που ανέλαβε την ελληνική ομάδα του Παναθηναϊκού, έκανε σπουδαίο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα εκεί. Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επικράτησε του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας και πέρασε στα προημιτελικά».

Η «Ηurriyet» γράφει: «Κίτρινο – κόκκινος άνεμος στην Ελλάδα! Πρώην οπαδοί της Γαλατασαράι αντιμέτωποι…»

Και προσθέτει: «Ο Παναθηναϊκός, με προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον οποίο φιλοξένησε στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με σκορ 7-6 στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα προημιτελικά με τον Ατρόμητο, με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς, ο οποίος έπαιξε και στη Γαλατασαράι κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στο ντέρμπι, ο Φατίχ Τερίμ έκανε μια κίνηση που του θύμισε την περίοδο της Γαλατασαράι, όταν ο Σαμέτ Ακαϊντίν έγινε επιθετικός.

Ο Τερίμ δεν ηττήθηκε στον 5ο επίσημο αγώνα του ως επικεφαλής της ελληνικής ομάδας. Ο 70χρονος τεχνικός είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 ματς με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε 1 ισοπαλία στο Κύπελλο Ελλάδας και 1 νίκη στα πέναλτι.

Αντίπαλος του Φατίχ Τερίμ του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του κυπέλλου ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών. Προπονητής του Ατρόμητου είναι ο Σάσα Ίλιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι τις σεζόν 2005-2006 και 2007-2008».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία 

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλη πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ στα πέναλτι ύστερα από συγκλονιστικό παιγνίδι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: