Απέραντη τραγωδία στη Χαλκιδική: Βρέθηκε δολοφονημένη η 41χρονη έγκυος (από τη Θεσσαλονίκη), “δείχνουν” ως κύριο ύποπτο τον σύντροφο της αδικοχαμένης κοπέλας (video)

Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή στη Χαλκιδική η 41χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία Hellas Journal, You Tuve μέσω του δελτίου ειδήσεων του Σκάι




Mε τον πιο τραγικό τρόπο εξιχνιάστηκε η εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε φίλος του συντρόφου της ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος.

Η σορός της εντοπίστηκε μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ (ρεπορτάζ του Κώστα Καντούρη).

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ένας φίλος του συντρόφου της ήταν αυτός ο οποίος ομολόγησε στην Ασφάλεια, όπου προσήχθη νωρίτερα, ότι μαζί με τον σύντροφο της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μετέφεραν τη σορό της 41χρονης σε αγροτική περιοχή, αφού προηγουμένως την τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο από το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο σύντροφός της γυναίκας ήδη εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται τι θα πει κατά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, καθώς μέχρι πριν από λίγες ώρες αρνούνταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση και είναι σημαντικό ότι αυτός ήταν που έλεγε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά.




Άλλωστε, τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας φαίνεται ότι δεν τα έστειλε εκείνη. Ήταν αυτά που κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα (ρεπορτάζ του Στράτου Λούβαρη και του Παναγιώτη Βλαχουτσάκου):

Οι εικόνες από κάμερες της περιοχής, το DNA, αλλά και τα αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη αποτελούν τα καταλυτικά στοιχεία που οδήγησαν στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την 41χρονη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 41χρονης, προκύπτει ότι το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε από έναν φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, «έσπασε» και ομολόγησε πως ο σύντροφος της την σκότωσε, την τοποθέτησε σε ένα μπαούλο και τη μετέφερε, με τη βοήθειά του, σε απόμερη και θαμνώδη περιοχή μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας, στη Χαλκιδική.




Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο στο οποίο είχαν αποθέσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αν και ακόμη το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί, ο φίλος του φερόμενου ως δράστη φέρεται να ανέφερε πως έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές.

Την ίδια ώρα, ο σύντροφος του θύματος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφανίζονται οι δύο άνδρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ, που προσομοιάζει με μπαούλο.

Παράλληλα, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συντρόφου της γυναίκας, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος, καθώς και DNA.

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκαν και αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και, κατά την εξέτασή του, να προβεί στις παραπάνω σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος προς το παρόν αρνείται ότι δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα.

Γιατί ο Λάνθιμος δεν γυρίζει τις ταινίες του στην Ελλάδα; Εάν πραγματικά θέλουν να ξεριζώσουν τη διαφθορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι στο χέρι των ηγετών τους… Θέλουν;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: