Αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του Πρώτου Παγκόσμιου Συνεδρίου «Γυναίκες και Ελληνισμός» στα Ιωάννινα: Θα συμμετάσχουν Ελληνίδες από όλο τον κόσμο

Μέλη του δικτύου γυναικών «Food for Thought» στο οποίο συμμετέχουν μέλη της Ελληνικής Κοινότητας στην Αυστραλία. Photo via Facebook Food For Thought Network




Το Δίκτυο Πνευματικής Tροφής Ελληνίδων Αυστραλίας, γνωστό ως Food For Thought Network (FFTN), υποδέχεται το νέο έτος με ενθουσιασμό καθώς όλα πια έχουν μπει σε εκκίνηση για το επερχόμενο παρθενικό Παγκόσμιο Συνέδριο με τίτλο «Γυναίκες και Ελληνισμός», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024 και, όπως φαίνεται, θα αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς.

Στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του Ιανουαρίου, τα μέλη της Επιτροπής του FFTN εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στις πρώτες 20 δυναμικές γυναίκες που δήλωσαν συμμετοχή στο Συνέδριο, πλήρωσαν τα τέλη εγγραφής τους και υπέβαλαν περιλήψεις ανακοινώσεων.

«Είχαμε πάνω από 120 προεγγραφές και θέλουμε τώρα οι γυναίκες να επωφεληθούν από την έγκαιρη εγγραφή και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο Εναρκτήριο Παγκόσμιο Συνέδριο «Γυναίκες και Ελληνισμός», τώρα», δήλωσε η ιδρύτρια και πρόεδρος του Δικτύου, κα Βαρβάρα Αθανασίου-Ιωάννου.

 Ιστορική συνάντηση

Το Συνέδριο «Γυναίκες και Ελληνισμός» θα αποτελέσει ένα ιστορικό γεγονός, συγκεντρώνοντας διαφορετικές γυναίκες με ελληνική καταγωγή από όλο τον κόσμο.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε ενδιαφερόμενα άτομα, συμπεριλαμβανομένων ηγετών της κοινότητας, ακαδημαϊκών, δικηγόρων, γιατρών, επιχειρηματιών και πρωτοπόρων. «Αυτή η εκδήλωση είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε, να εμπνευστείτε και να ενδυναμωθείτε», είπε η κα Αθανασίου – Ιωάννου.

Επισκόπηση του Συνεδρίου

Το τετραήμερο συνέδριο θα είναι μια γνήσια εμπειρία ενδυνάμωσης για τους συμμετέχοντες περιλαμβάνοντας ομιλίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε πάνελ, επιχειρηματικές ευκαιρίες, περιηγήσεις στην Ήπειρο και πλούσια ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ ομοϊδεατών.

«Οι ευκαιρίες δικτύωσης είναι άφθονες, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να συνδεθούν με εμπνευσμένα άτομα από διάφορα κοινωνικά στρώματα και να διερευνήσουν επιχειρηματικές προοπτικές.

Η εκδήλωση υπόσχεται να αποτελέσει μια αξιοσημείωτη εμπειρία, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης της γλώσσας και του πολιτισμού», είπε η κα Αθανασίου – Ιωάννου.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες καλούνται να ενεργήσουν γρήγορα και να επωφεληθούν από την έγκαιρη εγγραφή.

«Δράστε τώρα και ελάτε μαζί μας σε ένα αξέχαστο ταξίδι ενδυνάμωσης, γνώσης και πολιτιστικής γιορτής. Ας κάνουμε αυτό το γεγονός πραγματικά εξαιρετικό μαζί», αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Δικτύου.

Πρόσκληση για ανακοινώσεις

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να συμβάλλουν στις δυναμικές συζητήσεις του Συνεδρίου, κάνοντας μια παρουσίαση ή μια ανακοίνωση στο Συνέδριο, καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο περίληψης και να υποβάλουν τις προτάσεις τους πριν από την καταληκτική ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο «Γυναίκες και Ελληνισμός», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δικτύου www.fftn.org.au. Ερωτήσεις και απορίες μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Με αντιπροσωπεία της AHEPA η πρώτη συνάντηση του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δημήτριου Χούπη

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: