Το έχασε το κορμί ο πατριώτης…: Η Ντούα Λίπα χώρισε τον Ρομέν Γαβρά για να αφοσιωθεί στην καριέρα της [video]

FILE PHOTO: British singer and songwriter Dua Lipa performs in concert at the Salitre Magico park in Bogota, Colombia, 18 September 2022. . EPA/Carlos Ortega EDITORIAL USE ONLY




Χωριστούς δρόμους, μετά από 8 μήνες «θυελλώδους» σχέσης, παίρνουν η γνωστή τραγουδίστρια Ντούα Λίπα και ο ελληνογάλλος σκηνοθέτης Ρομέν Γαβράς.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, που μετέδωσαν την είδηση, η 28χρονη Dua Lipa, αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της, ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ. Ο χωρισμός της από τον 42χρονο σκηνοθέτη, έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της επιτυχίας, του «Houdini».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι, από σόου της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.

Την πρώτη επίσημη ωστόσο εμφάνισή τους, την έκαναν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο.

Μάλιστα, πηγή δήλωσε ότι «Η Dua και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση του πριν τα πράγματα χαλάσουν.

«Ο Ρομέν θεωρούσε την Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν».

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Η μετάβαση της Τζούλια Ρόμπερτς: Από το γλυκό παραμύθι της Pretty Woman στο σκληρό κόσμο των φιλμ καταστροφής με το «Leave the World Behind» [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: