Θρίλερ με περιπατητή που έπεσε σε χιονισμένη χαράδρα σε βουνό της Εύβοιας: Επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο

FILE PHOTO: Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού σε επιχείρηση έρευνας – διάσωσης σε περιοχή στο όρος Δίρφη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ, STR




Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο του 38χρονου περιπατητή στο όρος Δίρφη στην Εύβοια. Μαζί του βρίσκεται και ο αδερφός του. Ο διασώστης από το ελικόπτερο τον παρέλαβε και μεταφέρεται στον Μαραθώνα και από εκεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας, με τους εθελοντές των Ψαχνών, τον ορειβατικό σύλλογο Χαλκίδας, την 7η ΕΜΑΚ αλλά και το ελικόπτερο το οποίο προσέγγισε τον 38χρονο περιπατητή που έπεσε μέσα σε χαράδρα με χιόνια στο όρος Δίρφυς.

 

Όπως είπε ο πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας κ. Μπαλτάς στο evima.gr, ο 38χρονος με καταγωγή από την Αμάρυνθο, ανέβηκε στην κορυφή φόρεσε τα κραμπόν και γλίστρησε στο χιόνι με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα που βλέπει προς το καταφύγιο.

«Έχει σπάσει το πόδι και έχει αιμορραγία. Είναι μια δύσκολη περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας στο evima.gr. Στο σημείο βρέθηκαν και συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή: evima

Θρασύτατο ριφιφί σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας: Μπήκαν στο διπλανό κτίριο, άνοιξαν τρύπα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ [photos, video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: