Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ: «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή» οι πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο [videos]

Ο Φατίχ Τερίμ κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Screenshot viaSDNA




Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα ο Φατίχ Τερίμ, διάδοχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς η πτήση που τον μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο Τούρκος τεχνικός ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσει για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο, ο Τούρκος τεχνικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν.

Αποκάλυψε πως το συμβόλαιό του έχει διάρκεια 18 μηνών ενώ πρόσθεσε πως δεν δίστασε στιγμή να λάβει την απόφασή του καθώς, όπως είπε, τον έπεισε «το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούβου»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν διήρκεσε πολύ, γιατί υπήρχε πολύ καλή ενέργεια και δεν χρειάστηκε. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με το πλάνο που μου είπε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ και αποφάσισα να δεχτώ αυτή την πρόταση», είπε αρχικά.

Για το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρω τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ. Γνωρίζω όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο, οπότε το συντομότερο δυνατό θέλω να δω την ομάδα για να δω τι ελλείψεις έχουμε και να δουλέψω πάνω σε αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν κράτησε πολύ. Η ενέργεια ήταν πολύ δυνατή μεταξύ μας. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με το πλάνο που μου παρουσίασε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ και αποδέχθηκα την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Θέλω να γνωρίσω την ομάδα, να δω τι ελλείψεις έχουμε και να τα βελτιώσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καιρό να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου και αν πηγαίνω πηγαίνω για να κερδίζω. Οι υπογραφές μου δεν είναι μόνο στο χαρτί αλλά και από την καρδιά μου. Θα έχω αυτή την συμπεριφορά για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί. Τους σέβομαι. Εμείς σαν Παναθηναϊκός μας λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Είχαμε μια τέτοια συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σε αυτό. Με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες αλλά καταλήξαμε για 1.5 χρόνο συνεργασίας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πέρσι μέχρι τέλους πολύ δυνατά και θέλω να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε παίκτες που έχω δει πως είναι ποιοτικοί και από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.

Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Είμαι από την άλλη πλευρά της θάλασσας, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Έχω υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα έρθει και η γυναίκα μου και θα ξεκινήσουμε στο νέο περιβάλλον. Όταν ήμουν στην Φιορεντίνα, ο Αταμάν ήταν στην Ιταλία. Και τώρα το ίδιο, είμαι χαρούμενος για αυτό».

 

 

O Φατίχ Τερίμ κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα. Βίντεο από SDNA

 

Με πληροφορίες από AΠΕ – ΜΠΕ

 

Από το αεροδρόμιο στο Κορωπί για προπόνηση ο Φατίχ Τερίμ που φθάνει σήμερα στην Αθήνα: Nέα σελίδα για τον Παναθηναϊκό μετά το σοκ της αποπομπής Γιοβάνοβιτς [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: