Σταθερή, η ΕΔΕΚ, στους αγώνες του λαού για απελευθέρωση της πατρίδας: Ο Μαρίνος Σιζόπουλος μίλησε και για την ανάγκη προστασίας των πολιτών της Κύπρου

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του κόμματος. Φωτογραφία via ΕΔΕΚ




Τη διαβεβαίωση πως η ΕΔΕΚ θα παραμείνει σταθερή στους αγώνες για απελευθέρωση της πατρίδας και την προστασία των πολιτών, έδωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος κατά τη χθεσινή κοπή της Βασιλόπιττας.

Στην ομιλία του κατά την κοπή της Βασιλόπιττας της ΕΔΕΚ, ο κ. Σιζόπουλος ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος για τη συμβολή τους στις δραστηριότητες του κόμματος, το έργο που επιτελούν καθώς και την ευγένεια και τη συνεργασία που έχουν επιδείξει.

«Δεν είναι τυχαίο που παρά το ανελέητο πόλεμο που δέχεται το κόμμα από πολλές και διάφορες κατευθύνσεις είμαστε εδώ, παρόντες, δυνατοί, αμφισβητώντας το κατεστημένο και αμφισβητώντας κάθε τι το οποίο θεωρούμε ότι είναι εις βάρος της πατρίδας και του λαού μας», είπε.

Ο κ. Σιζόπουλος ευχήθηκε σε όλους με την ευκαιρία των γιορτών και του νέου έτους, προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

«Την ίδια στιγμή, θέλω να σας διαβεβαιώσω, και πιστεύω ότι και εσείς συνδράμετε σε αυτή τη προσπάθεια, ότι από πλευράς της ΕΔΕΚ, θα παραμείνουμε σταθεροί και αμετακίνητοι στους αγώνες τους οποίους για χρόνια διεξάγουμε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή», είπε.

Αλλά την ίδια στιγμή, πρόσθεσε, «και στην προστασία των συμπατριωτών μας, κυρίως αυτών που προέρχονται από τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα του λαού, και οι οποίοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που πέρασε και δυστυχώς συνεχίζει να περνά η πατρίδα μας, είτε αφορούσε το κούρεμα των καταθέσεων, είτε τις εκποιήσεις, είτε την Πανδημία του κορωνοϊού, είτε ενδεχομένως σήμερα το ψηλό κόστος διαβίωσης που κυρίως καλείται να πληρώσουν τα μικρομεσαία στρώματα».

Ο κ. Σιζόπουλος καταλήγοντας, είπε πως η ευχή για καλή χρονιά θα πρέπει να συνδυαστεί και με όλους αυτούς τους αγώνες προς όφελος της πατρίδας και του λαού μας.

Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Λευκωσία, Κύπρος

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη: Το ΔΗΚΟ υποστηρίζει την ενεργότερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λύση του Κυπριακού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: