Ομόλογησε ο 71χρονος τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητό της

Το σπίτι στο οποίο σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία Screenshot via YouTube




Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης γυναίκας, που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρή από πυρά κυνηγετικής καραμπίνας στο πατρικό της, στην οδό Αίαντος, στη Σαλαμίνα.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

  • Ο 71χρονος, ο οποίος είχε μαζί του και την αδήλωτη καραμπίνα, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 71χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο 71χρονος άνδρας ήταν από την αρχή ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της γυναίκας, καθώς η 43χρονη στις 2 Δεκεμβρίου τον είχε καταγγείλει μαζί με την μητέρα της στο ΑΤ Σαλαμίνας για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα κατήγγειλε οτι ο 71χρονος την εξύβρισε και την χτύπησε.




Η 43χρονη, μητέρα ενός 15χρονου παιδιού, έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, ένα στον θώρακα και ένα στην κοιλιακή χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από το συμβάν είχαν ακουστεί έντονες φωνές στο σπίτι.

Το θύμα είχε εντοπίσει η μητέρα του, σκεπασμένο με ένα σεντόνι.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τη 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Η γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Η αστυνομία, βάσει της καταγγελίας που έγινε από τη 43χρονη, προχώρησε σε αναζητήσεις του 71χρονου, ο οποίος παρέμενε άφαντος μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης.

Αναζητείται ο άφαντος σύντροφος της 43χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα: Τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: