Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων στο Σύνταγμα για την τραγωδία στα Τέμπη: «57 ψυχές ζητούν δικαίωση»

Διαδηλωτές αφήνουν στον αέρα φωτισμένα φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων του θανατηφόρου σιδηροδρομικού ατυχήματος των Τεμπών, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από τους συγγενείς των θυμάτων, μπροστά από την Βουλή, για την καθυστέρηση της δικαστικής απόδοσης ευθυνών του ατυχήματος, Αθήνα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης συγγενείς των 57 θυμάτων των Τεμπών, ομοσπονδίες-συνδικάτα και φοιτητικοί σύλλογοι, στο Σύνταγμα, έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Η κινητοποίηση έγινε μέσα σε κλίμα θρήνου με τους συγγενείς να υπόσχονται ότι θα κάνουν ό,τι είμαι δυνατόν για να μην περάσει στη λήθη η τραγωδία και να αποδοθεί δικαιοσύνη.




Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν, μεταξύ άλλων, την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη και την απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκομένους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

«Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί» φώναξαν οι φοιτητές με τον σύλλογο της Αθήνας να τονίζει στο πανό του ότι «τα συνθήματά μας υπόσχεση που κάνουμε πράξη».

Με πληροφορίες από Mega

Θρήνος: Κατέληξε η 19χρονη από την Ξάνθη που παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικός με όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: