Σφοδρό κατηγορώ εναντίον της Ουάσιγκτον για το “δέσιμο” των ελληνικών F-35 με τα τουρκικά F-16: Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου: Άλλο η Ελλάδα άλλο η Τουρκία…

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24.




Η τουρκική κοροϊδία αναφορικά με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ήταν το βασικό θέμα που απασχόλησε τη συζήτηση του Μιχάλη Ιγνατίου, ανταποκριτή της ιστοσελίδας μας Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24.

Οι τρεις δημοσιογράφοι έθιξαν και τις πωλήσεις των μαχητικών F-35 στην Ελλάδα και των F-16 στην Τουρκία, που έχουν παγώσει με ευθύνη του ισλαμιστή ηγέτη της κατοχικής δύναμης, Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου χαρακτήρισε απαράδεκτη την αμερικανική στάση έναντι της Ελλάδας, η οποία είναι πιστή σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στη Δύση.

Το βίντεο της συζήτησης των τριών δημοσιογράφων ακολουθεί:

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ: Όπως μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο, το Κυπριακό, η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, οι εξελίξεις στη Γάζα, και τα F016 ήταν τα θέματα που συζήτησε την Τετάρτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν με τον Αμερικανό ομολογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Τουρκικές διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ έπειτα από αίτημα της αμερικανικής πλευράς.

Ο κ. Φιντάν, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου της Τουρκίας, δήλωσε ότι η διαδικασία για την ένταξη της Σουηδίας συνεχίζεται με την ευθύνη της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Κατά τη συνομιλία, συζητήθηκαν επίσης οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα, οι πωλήσεις F-16 και το Κυπριακό.

Όσον αφορά στο θέμα της πώλησης στην Τουρκία αμερικανικών μαχητικών F-16, ο Χακάν Φιντάν φέρεται να δήλωσε ότι η τουρκική πλευρά αναμένει από την αμερικανική κυβέρνηση και το αμερικανικό Κογκρέσο να ενεργήσουν σύμφωνα με το πνεύμα της συμμαχίας και να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ηρεμήστε, δεν έχει τραγουδήσει ακόμα η χοντρή κυρία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι αλλά έχουν μεγάλο δρόμο να διανύσουν μέχρι την απόκτηση των F-16… Το πάθημα με τα F-35! (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: