Όχι άλλο ξύλο, μόνο αγάπη: Ο θηριώδης παλαιστής, super star του WWE, Χαλκ Χόγκαν βαφτίστηκε στα 70 του, για να αφιερωθεί στον Ιησού [videos]

FILE PHOTO: Professional Wrestler Hulk Hogan tears off his shirt before the start of the Calgary Flames versus Tampa Bay Lightning NHL Stanley Cup Finals Game seven in Tampa, Florida, Monday, 07 June 2004. EPA, GARY BOGDON CAPTION CORRECTION, BYLINE




Ο «αστέρας» της πάλης Χαλκ Χόγκαν βαφτίστηκε και χαρακτήρισε το γεγονός ως τη «μεγαλύτερη μέρα» της ζωής του ενώ περιέγραψε τη βάπτιση ως «πλήρη παράδοση και αφοσίωση στον Ιησού».

Ο Αμερικανός παλαιστής Χαλκ Χόγκαν ανακοίνωσε στο Instagram ότι βαπτίστηκε σε ειδική τελετή στην Indian Rocks Baptist Church στη Φλόριντα.

«Η πλήρης παράδοση και αφοσίωση στον Ιησού είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου», έγραψε ο 70χρονος στον λογαριασμό του, ανεβάζοντας παράλληλα και πλάνα από τη βάπτιση. «Καμία ανησυχία, κανένα μίσος, καμία κρίση… μόνο αγάπη!».

Να σημειωθεί ότι βαπτίστηκε και η σύζυγος του Hogan, Sky Daily Hogan. Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε ο δημοφιλής παλαιστής και ηθοποιός, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βαπτίστηκαν με μια πλήρη βύθιση σε μια μεγάλη ποσότητα νερού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hulk Hogan (@hulkhogan)

Το βίντεο δείχνει τον Χόγκαν και τη σύζυγό του – και οι δύο στα λευκά – να χαμογελούν καθώς βυθίζονται στο νερό. Ο Χόγκαν φορούσε επίσης το σήμα κατατεθέν του, τη λευκή μπαντάνα, μαζί με ένα ασημένιο κολιέ με σταυρό για την περίσταση.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας ζωής του, ο Χαλκ Χόγκαν είχε πολλαπλούς… ρόλους: αστέρας της πάλης, αστέρας του κινηματογράφου, WWE Hall of Famer. Τώρα που ο Χόγκαν μπαίνει στα 70 του χρόνια, στρέφεται περισσότερο προς κάτι για το οποίο πάντα κήρυττε στους Hulkamaniacs του: τη θρησκεία.

 

Ο Χαλκ Χόγκαν, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους παλαιστές επαγγελματικής πάλης όλων των εποχών. Ο λόγος είναι, πως ήταν πιο μπροστά από την εποχή του και με τον χαρακτήρα που υποδυόταν στο τότε WWE, του εθνικιστή Αμερικανού πολίτη, συγκέντρωσε πολλούς οπαδούς και είχε τεράστια επιτυχία και απήχηση.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την καριέρα του στον κινηματογράφο, και έτσι προσέλκυσε οπαδούς στον χώρο της επαγγελματικής πάλης με την φήμη του.

Έμεινε στην ιστορία ως αγαπητός στο κοινό, αλλά στα τέλη του ’90 είχε αλλάξει χαρακτήρα, σοκάροντας του οπαδούς του, και οδήγησε την φαύλη ομάδα με την ονομασία nWo σε επιτυχίες με ύπουλο τρόπο.

Συμμετείχε σε αντιπαλότητες με τα κορυφαία ονόματα πολλών διαφορετικών γενεών. Μεταξύ αυτών, ο Αντρέ ο Γίγαντας, ο Ρόντι Πάιπερ, ο Ούλτιμεϊτ Γουόριορ, ο Ράντυ Σάβατζ, ο Ρικ Φλερ, ο Στινγκ, ο Τριπλ Έιτς, ο “Δε Ροκ” και πολλοί άλλοι.

Έχει περάσει από τις μεγαλύτερες εταιρείες πάλης στον κόσμο, από το World Wrestling Federation, που στην σημερινή εποχή ονομάζεται WWE και από το WCW το οποίο έχει εξαγοραστεί από το πρώτο.

Πέρασε από τις κορυφαίες εταιρείες της Ιαπωνίας, αλλά και από την δεύτερη σε οπαδούς εταιρεία της Αμερικής αυτή την εποχή, το TNA Wrestling, στο οποίο ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα του σόου για τέσσερα χρόνια.

Εθνικό θέμα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ο Μακρόν δηλώνει κατά του «ανθρωποκυνηγητού» και αδειάζει την υπουργό Πολιτισμού- Η Αριστερά «στα κάγκελα» με τον Γάλλο Πρόεδρο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: