O τρομερός Giannis έσπασε και το τελευταίο ρεκόρ του Αμπντούλ Τζαμπάρ: «Κατέβασε» 17 ριμπάουντ στη νίκη επί των Ρόκετς [videos]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Λίλαρντ σε αγώνα των Μπακς με τους Νετς. Photo via twitter, Bucks




Κατά τη διάρκεια του εξαιρετικού του παιχνιδιού κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, ο “Greek Freak” κατάφερε να ανέβει σε άλλη μια… εσωτερική κορυφή, μιας και άφησε πίσω του τον θρυλικό σέντερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Τεξανούς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έβαλε 26 πόντους, ενώ επίσης κατέβασε 17 ριμπάουντ, γράφοντας έτσι ιστορία.

Αυτό συνέβη διότι με το 14ο “σκουπίδι” που μάζεψε έγινε ο πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς. Ο 29χρονος έφτασε πια τα 7.165, αφήνοντας πίσω τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ που είχε 7.161.

Πλέον, είναι ο πρώτος σκόρερ, πρώτος δημιουργός και πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία του οργανισμού. Κάτι τέτοιο έχει γίνει μονάχα από τρεις μπασκετμπολίστες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τον Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς και τον Κέβιν Γκαρνέτ στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Πηγή: ertsports

Η Γιουνάιτεντ δεν πήρε την νίκη, αλλά «έριξε» τη Λίβερπουλ από το ρετιρέ της Premier League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: