Ενοπλη επίθεση με πολλούς νεκρούς και δεκάδες τραυματίες στο κέντρο της Πράγας: Στιγμές πανικού στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, νεκρός ο ελεύθερος σκοπευτής [videos]

Φωτογραφία από βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Τσεχική Αστυνομία




Νεκρός είναι, σύμφωνα με την τσεχική αστυνομία,  ο δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, με την αστυνομία να αναφέρει ότι υπάρχουν πολυάριθμοι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το συμβάν.

Το προσωπικό του Πανεπιστημίου της Πράγας ανέφερε νωρίτερα ότι υπάρχουν πυροβολισμοί εντός του κτιρίου, σύμφωνα με email που στάλθηκε προς τους φοιτητές από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου του Καρόλου. «Μην μετακινηθείτε…κλειδώστε τα γραφεία σας», ανέφερε το e-mail.

Το περιστατικό συνέβη στη Σχολή Τεχνών του Πανεπιστημίου του Καρόλου , που βρίσκεται στην πλατεία Jan Palach.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ολόκληρη η πλατεία και η γύρω περιοχή ήταν κλειστή.

Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Πράγας, περίπου 500 μέτρα από την ιστορική Γέφυρα του Καρόλου, περιοχή με τεράστια τουριστική προσέλευση.

Στην αρχική της ανακοίνωση, η αστυνομία σημείωνε: «Προτρέπουμε τους πολίτες να μην παραμείνουν στην περιοχή και να μην βγουν από το σπίτι. Η επέμβαση της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη»

Παγκόσμιο κύμα παιδικής βίας: Στη Γερμανία, μαθήτρια δημοτικού μαχαίρωσε συμμαθήτρια της σοβαρά μετά από διαπληκτισμό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: