“Να είναι υγιής όλος ο κόσμος, να μην έχουμε πολέμους, να μην τσακωνόμαστε, να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, να ελευθερωθεί η Κύπρος μας”»: Το μήνυμα της προέδρου της κυπριακής Βουλής για τα Χριστούγεννα

Η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Φωτογραφία Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, εύχεται η Πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, στο δικό της Χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε οπτικογραφημένο μήνυμα, ότι όταν ρώτησε τα παιδιά που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Βουλή των Αντιπροσώπων, «τί να ευχηθούμε για τα Χριστούγεννα;», αυτά, «απάντησαν αθώα και αυθόρμητα, “να είναι υγιής όλος ο κόσμος, να μην έχουμε πολέμους, να μην τσακωνόμαστε, να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, να ελευθερωθεί η Κύπρος μας”».

«Αυτές οι τόσο ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές των παιδιών μας, ας μετουσιωθούν σε συλλογικούς και προσωπικούς μας στόχους για το 2024», αναφέρει η κ. Δημητρίου.

Τέλος, εύχεται «Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές τον κάθε ένα και στην κάθε μία ξεχωριστά».

Ευχή το 2024 να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της κατοχής της πατρίδας μας: Το μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: