«Μου έλεγε θα σε σκοτώσω»: Συγκλονίζει η περιγραφή του διαιτητή που έστειλε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού [βίντεο]

Ο διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ μιλά από το κρεβάτι του νοσοκομείου με τον πρόεδρο Ερντογάν που τον κάλεσε για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του. Photo via MEGA TV




Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο ρέφερι του αγώνα Ανκαραγκουτσού-Ρίζεσπορ, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ για τα όσα συνέβησαν μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο πρόεδρος της ομάδας από την Άγκυρα, Φαρούκ Κοτσά και συνεργάτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης κατευθύνθηκαν προς το μέρος του Τούρκου διαιτητή και του επιτέθηκαν με γροθιές.

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στην σύλληψη του ”ισχυρού” άνδρα της Ανκαραγκουτσού και οδήγησε τον ρέφερι στα αποδυτήρια.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε, τονίζοντας ότι άκουσε τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού να λέει μπροστά σε όλους ότι θα τον… σκοτώσει.

«Ο Φαρούκ Κοτσά μού έδωσε μία μπουνιά κάτω από το αριστερό μάτι και έπεσα στο έδαφος. Ενώ ήμουν πεσμένος, όλοι μου έδωσαν κλωτσιές αρκετές φορές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος. Μπροστά στους βοηθούς μου, ο Κοτσά μού είπε “Θα σε σκοτώσω”.

Θα καταθέσω μήνυση εναντίον εκείνου και των άλλων ατόμων που με έδειραν. Δεν θέλω να κάνω συμβιβασμούς. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω».




ΠΗΓΗ: ertsports.gr

Παρέμβαση Ερντογάν, διακοπή στο τουρκικό πρωτάθλημα: Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού γρονθοκόπησε και «ξάπλωσε» στο γήπεδο τον διαιτητή [videos]

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: