Με την Φερεντσβάρος κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στα πλέι όφ του Conference League: Πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» στις 15/2 [video]

Ο Τραιανός Δέλλας στην κλήρωση του Conference League. Στιγμιότυπο από COSMOTE TV




Με τη συμμετοχή του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος είναι ο πρεσβευτής του τελικού της σεζόν 2023-24 στο Europa Conference League που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην “OPAP Arena”, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/12) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τον «νοκ άουτ» γύρο των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι οκτώ ομάδες που θα επικρατήσουν σε αυτό το γύρο παίρνουν το «εισιτήριο» για τους «16» του Europa Conference League, όπου… περιμένουν ήδη οι οκτώ ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Αυτές είναι οι Άστον Βίλα (Αγγλία), Μπριζ (Βέλγιο), Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Λιλ (Γαλλία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) και Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση για τον «νοκ άουτ» γύρο των πλέι οφ του Europa Conference League (οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα λάβουν χώρα στις 22/2) έχουν ως εξής:

Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)

Σερβέτ (Ελβετία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)

Μπέτις (Ισπανία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Άγιαξ (Ολλανδία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)

Μόλντε (Νορβηγία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Γάνδη (Βέλγιο)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Νιόν, Ελβετία

Η κλήρωση για τον «νοκ άουτ» γύρο των πλέι οφ του Europa League: Στις 15 και 22 Φεβρουαρίου οι αγώνες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: