Με προκριματικές εκλογές οι επιλογές για τις ευρωεκλογές* Εξαιρετικές οι σχέσεις μου με τον Τσίπρα, διαβεβαίωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης (Α), μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δόθηκε στη δημοτική πινακοθήκη Αγρινίου, για την εκπομπή «Στο κέντρο» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά (Δ), την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/ΘΩΜΑΣ ΖΗΚΟΣ




«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αυτοί που έφυγαν αποτελούν παρελθόν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας εφ όλης της ύλης, αποκάλυψε ότι πρότεινε στον Νίκο Ανδρουλάκη να προχωρήσει σε μηνύσεις ακόμη και κατά του Πρωθυπουργού για το θέμα των παρακολουθήσεων αλλά εκείνος δεν το έπραξε, ενώ υποστηρίζει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κυβερνητικό κόμμα που μπορεί να διοικήσει τη χώρα με καθαρά χέρια».

Υποστήριξε επίσης, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κυβερνητικό κόμμα που μπορεί να διοικήσει τη χώρα με καθαρά χέρια».




Απευθύνοντας κριτική προς την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είπε: «Η κυβέρνηση υιοθέτησε τα μέτρα τα δικά μας, τα οποία ανακοίνωσα μάλιστα το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή και τα οποία τα παρουσίασα και χθες το πρωί με βίντεο. Πρώτον. Δεύτερον, η κυβέρνηση είχε την έμπνευση να προσθέσει σε αυτά αυτό το οριζόντιο μέτρο, το να αποκλείσει όλους τους φιλάθλους από όλους τους αγώνες για δύο μήνες. Είναι η κλασική προσέγγιση της κυβέρνησης όταν δεν μπορεί να λύσει ένα θέμα οριζόντιο μέτρο παντού για τον κόσμο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνει βαθιά κοινωνικός και ανεξάρτητος και να μπορέσει να αγκαλιάσει κόσμο ο οποίος θα τον πιστέψει ότι μπορεί να έχει αξιόπιστη διακυβέρνηση».

«Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο μας για τις ευρωεκλογές θα ακολουθήσουμε μια διαδικασία προκριματικών εκλογών», δήλωσε ακόμη, ενώ ερωτηθείς για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα είπε: «Η σχέση μου με τον Αλέξη είναι εξαιρετική. Η βάση του κόμματος προφανώς τον αγαπάει πολύ βαθιά. Είναι μεγάλη μου τιμή που τον έχω διαδεχτεί. Είναι μεγάλη μου τιμή που έτρεξα δίπλα του στα ενδιάμεσα των δύο εκλογών και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 

Oνόματα 200 σκληρών χούλιγκαν κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο Οικονόμου και Βρούτσης: Και φάκελο επεισοδίων από το 2007 μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: