Οι ιατρικές απόψεις του Νικήτα Κακλαμάνη για την υγεία του 31χρονου αστυνομικού προκάλεσαν χαμό σε πρωινή εκπομπή [video]




Οι εκτιμήσεις του Νικήτα Κακλαμάνη για την πορεία της υγείας του 31χρονου αστυνομικού προκάλεσαν αντιδράσεις και έντονο διάλογο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Φοβάμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Σκέφτομαι τους συγγενείς του παιδιού αυτού που περιμένουν να ακούσουν από τους γιατρούς οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που ακούσαμε από τον κύριο Κακλαμάνη», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής. Στη συνέχεια, η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε:

«Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει κανείς πλην της οικογένειας του ανθρώπου αυτού. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει ότι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αυτό, ακόμα και αν είναι γιατρός. Ένας άνθρωπος παλεύει, δεν μπορούμε να βγάζουμε το τεφτέρι να κάνουμε υπολογισμούς! Οι άνθρωποι είναι έξω από ένα δωμάτιο και ζουν με την ελπίδα».

Οι τηλεθεάσεις ανά ζώνη την Τρίτη 12/12: Στην κορυφή το δελτίο ειδήσεων του MEGA με διαφορά 3,6 μονάδων από το δεύτερο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: