Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου για την «κόλαση» της Μέσης Ανατολής (video): Και η αναπτέρωση των αμερικανικών ελπίδων για την “προσέγγιση” της Ελλάδας με την ισλαμική Τουρκία

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24. Φωτογραφία Hellas Journal via Action24




Η συζήτηση του Μιχάλη Ιγνατίου, ανταποκριτή της ιστοσελίδας μας Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24, ήταν αφιερωμένη στην καινούργια πραγματικότητα της Μέσης Ανατολής, αλλά και στην επερχόμενη …κάθοδο του ισλαμιστή Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Όλες οι πληροφορίες ομιλούν για την …”κόλαση επί της γης” στη νότια Γάζα, όπου το Ισραήλ εκτελεί χερσαίες επιχειρήσεις εναντίον των μελών της Χαμάς, που φαίνεται ότι είχαν βρει καταφύγιο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι τρεις δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν και στην επίσκεψη του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας στην Αθήνα, υπό το φως της δήλωσης του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη Hellas Journal (ΕΔΩ) για τη σημασία της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν τις εποικοδομητικές επαφές μεταξύ των νατοϊκών συμμάχων Τουρκίας και Ελλάδας. Μας ενθαρρύνει η συνεδρίαση του επερχόμενου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τις διμερείς συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα ώστε η Ελλάδα και η Τουρκία να συνεργαστούν για την προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας και της ευημερίας στην περιοχή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να ενθαρρύνουν την ηρεμία στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ των Συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ».

 

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου: Το στραμμένο βλέμμα των ΗΠΑ στην επίσκεψη του ισλαμιστή Ερντογάν, εξαρτάται ΜΟΝΟ από την Τουρκία η βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: