Φρικτό έγκλημα στη Γαλλία: Νεκροί σε διαμέρισμα μία μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της, συνελήφθη ο 33χρονος πατέρας

FILE PHTO French Police patrol EPA/ETIENNE LAURENT




Πέντε πτώματα βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο Μο, στην περιοχή του Παρισιού, χθες βράδυ και ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο στη διάρκεια της νύχτας ο εισαγγελέας της πόλης Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Actu 17 που επικαλείται πληροφορίες της, τα θύματα είναι «γυναίκα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της».

Η εφημερίδα Parisien έγραψε στο μεταξύ, ότι το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε κατά του 33χρονου πατέρα, οδήγησε στη σύλληψή του.

Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα της γυναίκας και των παιδιών της, ηλικίας εννέα μηνών, τεσσάρων, επτά και 10 ετών , αφού ανήσυχοι συγγενείς κάλεσαν την αστυνομία.

Ο ύποπτος συνελήφθη στην κοντινή πόλη Σεβράν και κατηγορείται για ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα διπαράχθηκε πιθανότατα με μαχαίρι.

Ο 33χρονος έχει ιστορικό ψυχικών διαταραχών αλλά και ενδοοικογενειακής βίας.

Το τελευταίο διάστημα, στην περιοχή του Παρισιού διαπράχθηκαν δύο τριπλές παιδοκτονίες από τους πατέρες των παιδιών.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος άνδρας εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα για να ομολογήσει τη δολοφονία των τριών θυγατέρων του, ηλικίας 4 έως 11 ετών, στην Αλφορτβίλ, στα νοτιοανατολικά του Παρισιού. Αναφέρθηκε σε διένεξη με την πρώην σύντροφο του για την κηδεμονία των παιδιών.

Ένα μήνα νωρίτερα, τον Οκτώβριο, χωροφύλακας σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει, στην κατοικία του στο Βεμάρ, στα βορειοανατολικά του Παρισιού. Και σε αυτή την περίπτωση επρόκειτο για «περίπλοκο οικογενειακό πλαίσιο» σύμφωνα με την εισαγγελία.

Με πληροφορίες από AFP – Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Συναγερμός στο Βέλγιο για παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε πλοίο με προορισμό την Αμβέρσα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: