Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Τρία τσοπανόσκυλα κατακρεούργησαν την 50χρονη -Τα είχα για φύλακες λέει ο ιδιοκτήτης, οδηγείται στον εισαγγελέα

File Photo: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Στέφανος Ρεπάνης




Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατακρεούργησαν 50χρονη στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου, ενώ θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και ότι είχε τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά ως «φύλακες» του σπιτιού.

Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της, όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Οργανωμένο σχέδιο και καθοδηγητές δείχνει ο 18χρονος συλληφθείς: Πώς η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στα ίχνη του, τι λέει ο πατέρας του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: