«Φωτογραφίες δείχνουν τον Όλιβερ με συγκεκριμένο άτομο»: Νέα στοιχεία καταθέτει η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του για την υπόθεση της Αράχωβας [video]

File Photo: O σκύλος χάσκι Όλιβερ. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Mega via Glomex




Νέα στοιχεία για την υπόθεση – θρίλερ με τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα αποκάλυψαν στο Mega η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, Ανθούλα Ανάσογλου και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Να σημειωθεί ότι η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ, όσο ήταν εν ζωή, επιμένει ότι εμπλέκεται κάποιος άνθρωπος στην κακοποίησή του μέχρι θανάτου, ενώ η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το χάσκι πέθανε αφού δέχθηκε επίθεση από άλλα σκυλιά.

Τα συμπεράσματα των αρχών βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις, στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το χάσκι ακολουθούσε μία αγέλη σκυλιών.

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του χάσκι δηλώνει βέβαιος ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Από τη μεριά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ τόνισε πως η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να τελειώσει αυτή την εβδομάδα.




Ωστόσο, η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, αποκάλυψε στο Mega ότι η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει, αλλά από φωτογραφίες παρά το γεγονός πως ζητήθηκε εκταφή του σκυλιού, καθώς βρίσκεται σε αποσύνθεση.

«Δεν υπάρχει ζήτημα ευθύνης του ιδιοκτήτη. Χτες ήμουν στο ΑΤ Διστόμου και έθεσα ερωτήματα στον κ. εισαγγελέα, διότι πληροφορήθηκα πως η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει αλλά από φωτογραφίες», τόνισε αρχικά.

«Παραγγέλθηκε η εκταφή του ζώου και απεφάνθη πως η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει με φωτογραφίες και βάσει όλων των εργαστηριακών ελέγχων που έχουν γίνει. Μπορεί να ζητήσω και εξαίρεση του συγκεκριμένου πραγματογνώμονα. Θα θέσουμε τεχνική σύμβουλο και σήμερα θα καταθέσω όνομα καθηγήτριας του ΑΠΘ που θα συνδράμει», είπε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, η δικηγόρος προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη: «Εγώ σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες, οι οποίες είναι στο χρονικό διάστημα που φοβόμαστε, και δείχνουν τον σκύλο με συγκεκριμένο άτομο».

«Από την όλη κίνηση που υπάρχει φαίνεται το άτομο να κοιτάει περίεργα τον σκύλο. Μετά από τόσο καιρό άρχισαν οι άνθρωποι της Αράχωβας να μιλάνε. Όλοι για τον Μιχάλη και το ζώο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Υπήρχε αρνητική στάση αρχικά από τους κατοίκους. Δεν σημαίνει πως ήταν κάτοικος Αράχωβας, μπορεί να είναι περαστικός. Ο εντολέας μου είναι σοκαρισμένος», υπογράμμισε η δικηγόρος.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου πρόσθεσε πως οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν εάν θα έχει κάποια ποινή και ο ιδιοκτήτης.

«Σε αυτήν την υπόθεση είμαστε όλοι μαζί. Η αστυνομία δεν είναι εναντίον ούτε του ιδιοκτήτη ούτε των κατοίκων», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Mega 

Σοκαριστικό τροχαίο στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδος: Δύο νεκροί σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: