Επεισόδια με πυροβολισμούς στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Είχε προηγηθεί καυγάς σε καταυλισμό

File Photo Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας μεταφέρει ασθενή στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Έκρυθμη ήταν η κατάσταση αργά το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου μεταφέρθηκαν δυο τραυματίες από πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.

Πληροφορίες που επικαλείται το argolikeseidhseis.gr, αναφέρουν πως τα επεισόδια προκλήθηκαν με πρωταγωνιστές δύο άτομα από διαφορετικές οικογένειες, που έχουν προστριβές μεταξύ τους. Στο νοσοκομείο Ναυπλίου που έχουν μεταφερθεί οι δυο τραυματίες, έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες Ρομά.

Εκεί τσακώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και πάλι μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί από ομάδα συγκεντρωμένων, με έναν Ρομά να τραυματίζεται ελαφρά, προκαλώντας πανικό στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ενώ και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν τρομοκρατηθεί και έχουν κλειστεί στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για το θέμα αυτό επικοινώνησαν σχετικά ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου ο οποίος στις Βρυξέλλες.

Με πληροφορίες από argolikeseidhseis.gr

Αποφοίτηση χωρίς Εριέττα, χωρίς Ελπίδα: Δάκρυα και οδύνη στο ΑΠΘ για τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: