Eνοπλη επίθεση χωρίς θύματα σε κατάστημα Starbucks στα Άδανα της Τουρκίας: Συνελήφθη ο δράστης που φώναζε «παιδιά πεθαίνουν στην Παλαιστίνη»

File photo: Τούρκοι αστυνομικοί σε επιχείρηση. Φωτογραφία αρχείου HellasJournal




Ένοπλη επίθεση ευτυχώς χωρίς θύματα σημειώθηκε χθες σε σε κατάστημα Starbuck στην επαρχία Άδανα της Τουρκίας.Φωνάζοντας «Παιδιά πεθαίνουν στην Παλαιστίνη», ο δράστης άνοιξε πυρ κατά του καταστήματος.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και ο ένοπλος συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε από την επίθεση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Demirören.

«Μετά την εν λόγω επίθεση, οι μονάδες της αστυνομίας μας έφτασαν αμέσως στο σημείο και συνέλαβαν τον ύποπτο με τα αρχικά O.G., γεννημένο το 1988, και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό», έγραψε στο Twitter το γραφείο του κυβερνήτη των Αδάνων στις 13 Δεκεμβρίου.

Το περιστατικό έγινε το τελευταίο σε μια σειρά επιθέσεων και διαμαρτυριών κατά της αλυσίδας καφέ μαζί με άλλες επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ στην Τουρκία για την υποτιθέμενη υποστήριξή τους στο Ισραήλ.

Σε ορισμένα από τα περιστατικά, οι διαδηλωτές μπήκαν σε ένα κατάστημα Starbucks και πέταξαν τους καφέδες των πελατών.

Οι δραστηριότητες της Starbucks στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, ανήκουν στον όμιλο Alshaya Group με έδρα το Κουβέιτ.

ΠΗΓΗ: duvarenglish.com

«Παράπλευρη απώλεια» από τον πόλεμο στη Γάζα τα παιδιά του Λιβάνου: Kλειστά δεκάδες σχολεία στα νότια της χώρας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: