Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε πως σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του στη Νέα Σμύρνη: Για μια μπλούζα… [videos]

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καταφθάνουν στη Νέα Σμύρνη, στο σπίτι που αδελφός σκότωσε αδελφό με μαχαίρι, για μια μπλούζα. Screenshot via Glomex@ALPHA




Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 18χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο 18χρονος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.




 

Το χρονικό του δράματος

Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται κραυγές.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι, στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για περισσότερες διευκρινίσεις.

 




 

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη για τη δολοφονία ο αδελφός του 16χρονου, τον χτύπησε με ψαλίδι μετά από καυγά για μία μπλούζα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: