Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» του OPEN η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή για τη φρίκη με το χάσκι στην Αράχωβα [video]

H δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




Δεν έκρυψε την συγκίνησή της η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή, όταν στον αέρα του OPEN κλήθηκε να δώσει το ρεπορτάζ για τη φρικτή υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα.

Η Μαριάννα Γεωργαντή ενώ παρουσίαζε το θέμα και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα.

«Παιδιά είναι πάρα πολύ βαρύ. Συγγνώμη τώρα που είμαι έτσι, γιατί κι εγώ έχω σκυλάκι… Χίλια συγγνώμη, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ στον αέρα. Συγγνώμη! Είναι τραγικό!», είπε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος με τον Παναγιώτη Στάθη να παίρνει τον λόγο ώστε να αποφορτιστεί η Μαριάννα Γεωργαντή.

Η αδιανόητη κτηνωδία στην Αράχωβα με τον πρωτόγνωρο βασανισμό του χάσκι προκάλεσε την παρέμβαση από την αρμόδια αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας.




Ωστόσο αυτό που προκαλεί οργή και ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι παραμένουν κλειστά στόματα σχετικά με τον δράστη ή τους δράστες.

Μάλιστα η κτηνίατρος που αντίκρισε το άτυχο χάσκι μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέροντας ότι αυτό που αντίκρισε δεν περίμενε ποτέ ότι θα το δει, ενώ τόνισε ότι το περιλαίμιο του σκυλιού έλειπε ώστε να μην βρεθούν αποτυπώματα.

Πιο αναλυτικά όσα είπε η κτηνίατρος

Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους από δαγκώματα, από τροχαία, από δηλητηρίαση. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από αυτό που περίμενα να αντικρίσω.

Το χρονικό διάστημα της κακοποίησης μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε, πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα. Έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα, κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν. Ο Όλιβερ έκανε βόλτες αλλά κοιμόταν πάντα στο σπίτι του κηδεμόνα του. Ο κηδεμόνας του δεν είχε εχθρούς ή αντιπάθειες».

Ο Τζαμάλ Κασόγκι ήταν η κορυφή του παγόβουνου: Υπό διωγμό από τα αυταρχικά καθεστώτα ακόμη και εκτός συνόρων οι «ενοχλητικοί» δημοσιογράφοι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: