Δεν ανακοίνωσε ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ, βουίζει η Πορτογαλία ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι προ των πυλών

Olympiacos head coach Diego Martinez reacts during the UEFA Europa League Group A match between SC Freiburg and Olympiacos Piraeus in Freiburg, Germany, 30 November 2023. EPA/RONALD WITTEK




Με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ εναντίον του, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Κυριακή 3/12, 16:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Ποντένσε, που αποχώρησε με φορείο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου την περασμένη Πέμπτη στην ήττα από τη Φράιμπουργκ, αλλά και στον Στέφαν Γιόβετιτς που αποκόμισε πρόβλημα την παραμονή του αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

Απόντες, επίσης λόγω τραυματισμού, είναι και οι Τζάσκον Πορόσο, Νικολάς Φρέιρε και Γκουστάβο Σκάρπα.

Πιθανότατα, αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο. Όπως αναφέρει το CNN Portugal – και με δεδομένο τον εκνευρισμό που υπάρχει στον Πειραιά για τον Ισπανό προπονητή – ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων».

Εχοντας… ελληνικό παρελθόν, από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης για 10 αγώνες στο ξεκίνημα της σεζόν 2008-2009, ο 57χρονος Πορτογάλος προπονητής έχει να εργαστεί από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Θέλτα (10-8-11 με 40-33 τέρματα σε LaLiga και Copa Del Rey, ο απολογισμός του).

Στο παρελθόν, ο Καρβαλιάλ έχει θητεύσει, επίσης, σε Αλ-Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Αβε, Σουόνσι, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μαρίτιμο, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπέιρα Μαρ, Μπελενένσες, Λεϊσόες, Ντεσπορτίβο Αβες, Βιζέλα, Φρεαμούντε και Εσπίνιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» στον Ολυμπιακό τον Κάρλος Καρβαλιάλ: Ανακοινώνεται ίσως και αύριο ο αντικαταστάτης του Μαρτίνεθ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: