Από το λιμάνι της Πόρτο στον Πειραιά ο Ναβάρο: «Στην Αθήνα το Σάββατο για υπογράφες με τον Ολυμπιακό», λέει ο Ρομάνο

File Photo FC Porto’s Fran Navarro (R) scores a goal during the friendly soccer match FC Porto vs Cardiff held at Algarve Sadium, Faro, Portugal, 22 July 2023. EPA/RICARDO NASCIMENTO




Έτοιμος, να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Φραν Ναβάρο της Πόρτο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε γνωστό την Παρασκευή ότι οι Πειραιώτες τα βρήκαν με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ισπανού επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός φέρεται πως θα δώσει 250.000€ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, μη υποχρεωτική, που φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ – με τους «δράκους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Παράλληλα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως ο Ισπανός φορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αύριο Σάββατο.

Η Πόρτο είχε αγοράσει τον Ισπανό επιθετικό το προηγούμενο καλοκαίρι με 7 εκατ. ευρώ, μετά από μία εκπληκτική διετία στην Ζιλ Βιθέντε με την οποία 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.

Πρόκειται για προϊόν της ακαδημίας της Βαλένθια, η οποία δεν τον πίστεψε, τον πούλησε 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε, στην οποία τριπλασίασε την αξία, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτησή του η Πόρτο.

Ο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ μέχρι το 2026: Τέλος στις φήμες με υπογραφή νέου συμβολαίου από τον «Ντον Κάρλο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: