Απεργία της τελευταίας στιγμής στη σιδηροδρομική σύνδεση στη σήραγγα της Μάγχης- Αδηλη η κατάληξη, τεράστια προβλήματα για τους ταξιδιώτες

FILE PHTO A freight train leaves the Eurotunnel in Coquelles, northern France, EPA/TERESA SUAREZ EPA-EFE/TERESA SUAREZ




Αιφνιδιαστική απεργία από το προσωπικό της Eurotunnel, της υποθαλάσσιας σήραγγας που συνδέει τη Βρετανία με την ηπειρωτική Ευρώπη, οδήγησε σε αναστολή των σιδηροδρομικών δρομολογίων μέσω του τούνελ της Μάγχης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία λειτουργίας της σιδηροδρομικής σύνδεσης Eurostar, απειλώντας τα χριστουγεννιάτικα σχέδια πολλών ταξιδιωτών.

«Λυπούμαστε που αντιμετωπίσατε προβλήματα σήμερα, αυτό οφείλεται σε αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση από το προσωπικό της Eurotunnel», ανέφερε η Eurostar σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), συνιστώντας στους επιβάτες να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους, εάν είναι δυνατόν.

Στην ενημερωτική της σελίδα, η Eurostar δήλωσε ότι η κίνηση τρένων προς και από το Λονδίνο έχει αυτή τη στιγμή ανασταλεί.

Στην πλατφόρμα Χ αναρτήθηκαν νωρίτερα πολλά, μη διασταυρωμένα, μηνύματα από ανθρώπους που δήλωναν ότι βρίσκονταν αποκλεισμένοι σε τρένα ή στους σταθμούς λόγω απεργίας της τελευταίας στιγμής από το προσωπικό της Eurotunnel. Ορισμένοι ανέφεραν ότι τα τρένα πιθανόν επιστρέφουν στους σταθμούς αναχώρησής τους.

Η Getlink, η γαλλική εταιρία λειτουργίας της Σήραγγας της Μάγχης, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο.

Με πληροφορίες από Reuters AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΦ
Ελλάδα Αθήνα 

To πείραμα της κοκαΐνης: Τη νόμιμη πώληση του εθιστικού ναρκωτικού εξετάζει η Ελβετία, ως ύστατη προσπάθεια για να περιοριστεί η χρήση της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: