Η αμήχανη υποδοχή του Φατίχ Τερίμ στο κλειστό του ΟΑΚΑ: Χειροκροτήματα αλλά και συνθήματα κατά Αλαφούζου για την απόλυση Γιοβάνοβιτς [video]

O νέος προπονητής του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο Φατίχ Τερίμ (Α) συνομιλεί με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν (Δ) κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας για την 17η αγωνιστική της Euroleague, στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Με συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν οι φίλοι του τριφυλλιού τον νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έκανε τη πρώτη δημόσια εμφάνιση ενώπιον του «πράσινου» κοινού στο γήπεδο ΟΑΚΑ όπου ο μπασκετικός ΠΑΟ αγωνίζεται ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τερίμ έγινε δεκτός αρχικά με κάποια (μάλλον χλιαρά( χειροκροτήματα, τα οποία γρήγορα όμως υποχώρησαν και εξελίχθηκαν σε (γνωστό πλην υβριστικό) σύνθημα κατά του Γιάννη Αλαφούζου με τον οποίο τμήμα των φιλάθλων τον προέτρεψε να πουλήσει την ΠΑΕ και να φύγει.

Εστω και έτσι πάντως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν την αντίδρασή τους στη απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρει: «Περίπου μισή ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, o νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ, έκανε την είσοδό του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο τεχνικός των «πράσινων» μονοπώλησε -όπως αναμενόταν- το ενδιαφέρον, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο που έχει γεμίσει το ΟΑΚΑ, πριν πάρει τη θέση του δίπλα στον πάγκο του συμπατριώτη του, Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό. 

Ωστόσο, υπήρχε και μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού που στην εμφάνιση του Τερίμ αποδοκίμασαν έντονα τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

 

Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Παναθηναϊκού – Τερίμ»

Πάντως τμήμα της «πατρότητας» για την μεταγραφή Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αποδεχθεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σε δηλώσεις του σε τουρκικό ιστότοπο (bosslardunyasi.com), ο Ατζούν αποκάλυψε ότι ήταν πράγματι ο ενδιάμεσος στην πρόσληψη του ομοεθνούς του προπονητή στον Παναθηναϊκό και ισχυρίστηκε ότι το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε στο σπίτι του.

«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ».

Και πρόσθεσε: «Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια.

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία.

Επειδή το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ. για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την απόλυση του Γιοβάνοβιτς: Λόγω αναρτήσεων στα social media

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: