Ξεκίνησαν ήδη οι έρευνες για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δηλώνει ο Χριστοδουλίδης για τις αποκαλύψεις για τη διαφθορά

FILE PHOTO Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης Φωτογραφία Ανδρέας Λουκαίδης . ΡΙΟ




Ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας θα διερευνηθεί σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο και «ήδη έχουν ξεκινήσει και οι σχετικές έρευνες», δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ έκανε λόγο για «κομματικές σκοπιμότητες» κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για τη διαφθορά και τη στάση της σημερινής Κυβέρνησης, στον απόηχο των δημοσιευμάτων του Cyprus Confidential.

«Δεν ξέρω αν το ΑΚΕΛ θέλει να γίνονται έρευνες σε μια μέρα», ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κληθείς να τοποθετηθεί στην ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ για το θέμα, προσερχόμενος σε ημερίδα της Μόνιμης Επιτροπής Καρκίνου της ΟΣΑΚ και της Εθνικής Επιτροπής Καρκίνου στη Λευκωσία.

«Τέτοιου είδους έρευνες σίγουρα εμείς δεν θα κάνουμε» συνέχισε.

«Έχω από την πρώτη στιγμή αναφέρει ότι κανείς δεν είναι υπεράνω της φήμης της χώρας μας. Όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ούτε τα υποτιμούμε ούτε τα υποβαθμίζουμε και αν το ΑΚΕΛ θέλει να παίξει προεκλογικό παιχνίδια είναι δικαίωμα του» είπε. Αναφέρθηκε σε «κομματικές σκοπιμότητες» για να συμπληρώσει ότι το ΑΚΕΛ «μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Επανέλαβε πως «ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας θα διερευνηθεί σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο» για να καταλήξει, λέγοντας ότι «ήδη έχουν ξεκινήσει και οι σχετικές έρευνες».

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΑΓΚ/ΓΒΑ
Κύπρος Λευκωσία 

Cyprus Confidential: Aνοιχτό το ενδεχόμενο και για νέες μεγαλύτερες αποκαλύψεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: