Το σίριαλ «Πεν Νταλαούρα» βυθίζει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας τον ΣΥΡΙΖΑ: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος προσφεύγει ο Πάνος Σκουρλέτης

File Photo Ο Πάνος Σκουρλέτης Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Τη νομική οδό επιλέγει ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μετά από επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter.

Ο κ. Σκουρλέτης προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναμένεται να ζητήσει ταυτοποίηση των προσώπων πίσω από τις ανώνυμες επιθέσεις σε βάρος του, όπως ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα» που έχει γράψει αρκετά tweets για τον πρώην υπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πάνος Σκουρλέτης θα θέσει και ευρύτερα ζήτημα εξυγίανσης του δημόσιου λόγου.

Το account με το όνομα «Πεν Νταλαούρα» έχει επιτεθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις ήταν η εξής χθεσινή: «Και τώρα οι δυο μας κ πάλι τρελό αγόρι», ο συγκεκριμένος λογαριασμός εξαπέλυσε επίσης σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Σκουρλέτη αναφέροντας πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του».

Παράλληλα ανέφερε ότι «το κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι, τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη» και σημείωσε πως τα μέλη του κόμματος «είναι περήφανοι άνθρωποι που αποφάσισαν με δημοκρατικούς όρους ποιον θέλουν και ποιους όχι».

 

«Όποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι», κατέληξε στην ανάρτηση η «Πεν Νταλαούρα».

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός λογαρισμός απάντησε και στη γνωστοποίηση της πληροφορίας για επικείμενη προσφυγή Σκουρλέτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Να το πράξετε κ. Σκουρλέτη. Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο λογαριασμός προσθέτοντας: «Να φροντίσετε να φέρετε όμως και τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη, ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Ελπίζω να προσκομίσετε και τις αποδείξεις των “πληρωμών” μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί».

 

Υπενθυμίζεται ότι πως πριν από μερικές μέρες, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν», είχε δηλώσει.




Σφοδρή αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Βορίδη στη Βουλή με επίκεντρο τις υποκλοπές και νέα δημοσιεύματα για εμπλοκή πολιτικών προσώπων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: