Σε δύσκολη κατάσταση νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» ο θρύλος της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης

FILE PHOTO: Ο «Νέστορας» της ΑΕΚ κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της “Αγια Σοφιάς” στην τελετή εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Screenshot via ERT/




Μια μεγάλη μάχη στα 93 του χρόνια δίνει ο θρύλος της ΑΕΚ καθώς η εύθραυστη υγεία του τον οδήγησε ξανά, μέσα σε λίγες ημέρες, στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Νεστορίδης  είχε βρεθεί προ δεκαημέρου στο νοσοκομείο όταν χτύπησε μετά από πτώση στη σκάλα του σπιτιού του.

Όπως αναφέρει σε χθεσινή ανάρτησή του ο γιος του, Γιώργος, οδήγησε τον πατέρα του στον «Ευαγγελισμό»  χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά η ανάρτηση δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης.

  • «Καντου άλλη μία προσποίηση νά τού ξεφύγεις…. μόνο εσύ μπορείς….. Πάντα στα δύσκολα εσύ έβγαζες τά κάστανα από τήν φωτιά…», αναφέρει.

 

Σήμερα με νέα ανάρτησή του ενημερώνει πως ο πατέρα του παραμένει σε καταστολή με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται δύσκολη.

«Σάς ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας για την πορεία τής υγείας τού πατέρα μου… καί σήμερα είναι σέ καταστολή καί παίρνει φαρμακευτική αγωγή…η κατάσταση είναι δυκολη αλλά ελπίζουμε…», έγραψε στο ποστάρισμα του στο facebook.

 

Προσφυγιά ξεριζωμένη: Ξενάγηση στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ * Λειτουργεί από χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: