Ποια είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ιδρυμα Αντενάουερ

Στιγμιότυπο από το Ιnstragram της Λέχβελντ




Σύζυγος του προέδρου των Γερμανών Φιλελευθέρων και Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας, Christian Lindner είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που συμμετείχε στο πάνελ της εκδήλωσης του Ιδρύματος Αντενάουερ παίρνοντας συνέντευξη από τον Ελληνα Πρωθυπουργό.

Η Φράνκα Λέχβελντ (Franca Lehfeldt), σύμφωνα με τη Wikipedia, είναι κόρη του εμπόρου από το Αμβούργο και έχει σπουδάσει διοίκηση διοίκηση επιχειρήσεων με πτυχίο στη Διεθνή Διοίκηση και Ανάπτυξη και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 

Στη συνέχεια η Λέχβελντ αποφοίτησε από το International School of Management (ISM) με μεταπτυχιακό στο strategic μάρκετινγκ.

 

Από το 2017 έως το 2018, η Franca Lehfeldt παρακολούθησε τη σχολή δημοσιογραφίας του RTL , κατά την οποία άρχισε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο RTL. Το 2022 μετεγράφη στον τηλεοπτικό σταθμό Welt όπου υπήρξε επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ.

Στον γάμο της με τον Γερμανό Υπουργό παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός Καγκελάριος Ολαφ Σολτς και ο Αρμιν Λάσετ πρώην πρόεδρος του CDU. O γάμος της έγινε  πάντως στόχος κριτικής σε πρωτοσέλιδα του γερμανικού Τύπου με την κατηγορία ότι έγινε… «δαπάνη των φορολογουμένων», κάτι που οι νυμφευθέντες διέψευσαν κατηγορηματικά.

Προορισμός… Οδική Ασφάλεια εντός και εκτός του αεροδρομίου: Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διευρύνει τη συνεργασία του με το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: