Ο Χρυσοχοΐδης «καρατόμησε» την διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» μετά από τις δύο εβδομάδες παγωνιάς

H πρόσοψη του κεντρικού κτιρίου του νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου». Screenshot via Glomex@ΚοντραΝεςσ




Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ύστερα από απόφαση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Ο ο κ. Χρυσοχοΐδης προχώρησε στην καρατόμηση της διοικήτριας του Έλενα Βενιζέλου, λόγω έλλειψης θέρμανσης του κεντρικού κτιρίου εδώ και δύο εβδομάδες καθώς υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με τον καυστήρα, ο οποίος «έσκασε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται λόγω παλαιότητας. Αυτή στιγμή γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Από τις 17 Νοεμβρίου έχει διακοπεί η θέρμανση στο κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου, λόγω παλαιότητας του δικτύου, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι, χειρουργημένες γυναίκες και νεογνά να έχουν κυριολεκτικά παγώσει.

«Η ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο συντήρησης του καυστήρα, παρότι έχει πληρωθεί, δηλώνει αναρμόδια», δήλωσε χθες ο Κώστας Καταραχιάς, γραμματέας του συλλόγου των εργαζομένων στο κανάλι Kontra News.

Χθες θάλαμοι είχαν πλημμυρίσει από τα νερά της κεντρικής θέρμανσης, ασθενείς και νεογνά μεταφέρονταν εσπευσμένα σε άλλο κτίριο, ενώ την ίδια στιγμή στο κτίριο λάμβαναν χώρα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς, για την οποία είχε δοθεί άδεια από τη διοίκηση του νοσοκομείου!




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/skai.gr

Ο Ερντογάν επιστρατεύει το μειλίχιο προσωπείο του ενόψει της επίσκεψης στην Αθήνα: «Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, ιδίως με τους γείτονές μας»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: