Ο Μπάιντεν έδωσε χάρη στις δύο γαλοπούλες αλλά τά’ μπλεξε με Μπρίτνει Σπίαρς και Τέιλορ Σουίφτ [video]

U.S. President Joe Biden (R) pardons the National Thanksgiving Turkey as Jose Rojas, assistant vice president of Live Production at Jennie-O Turkey Store looks on during a ceremony on the South Lawn of the White House in Washington DC, USA, 20 November 2023. EPA/CHRIS KLEPONIS / POOL




Ακόμη πιο «χαριτωμένη» έκανε την φετινή «χάρη» προς τις γαλοπούλες ο Τζο Μπάιντεν στην καθιερωμένη τελετή στο Λευκό Οίκο για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια της τελετής χάριτος η οποία συνέπεσε με τα 81α γενέθλιά του.

Οι δύο γαλοπούλες που φέτος την γλίτωσαν ονμάζονται Liberty και Bell, προς τιμήν βεβαίως της εμβληματικής για την αμερικανική ιστορία καμπάνας της Φιλαδέλφειας.

Είπε λοιπόν ο Μπάιντεν: «Για να φτάσουν εδώ, η Liberty και η Bell τα κατάφεραν απέναντι σε πολλές δυσκολίες και ανταγωνισμό», είπε, χαριτολογώντας, και συνέχισε: «Έπρεπε να δουλέψουν σκληρά, να δείξουν υπομονή και να είναι πρόθυμες να ταξιδέψουν πάνω από 1.000 μίλια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ακόμα πιο δύσκολο από το να βρεις ένα εισιτήριο για την περιοδεία Renaissance (σσ: έτσι λέγεται η περιοδεία της Μπιγιονσέ, βλέπε βίντεο κάτωθι) ή την περιοδεία της Μπρίτνεϊ. Βεβαίως αυτή ακυρώθηκε, έχει πολλή ζέστη στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή».

Η αλήθεια είναι ότι στη Βραζιλία βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ, η οποια εμφανίστηκε τελικά το βράδυ της Κυριακής στη Βραζιλία μετά την αναβολή της σαββατιάτικης εκδήλωσης λόγω του ακραίου καύσωνα στη χώρα. Η Σπίαρς αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε κάποια περιοδεία.

Το αμερικανικό δίκτυο ΝΒC έσπευσε μάλιστα να ζητήσει κάποιο σχόλιο από τον Λευκό Οίκο για το επεισόδιο «σύγχυσης» του Μπάιντεν, στο οποίο δεν έλαβε πάντως απάντηση.

Με πληροφορίες από ΝBCNews

Επιμένουν Μπάιντεν – Λευκός Οίκος: Πιο κοντά παρά ποτέ η συμφωνία για απελευθέρωση ομήρων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: