Μήνυση για σεξουαλική επίθεση πριν από 34 χρόνια, κατά του frontman των Guns N’ Roses, Αξλ Ρόουζ, κατέθεσε πρώην μοντέλο [video]

File Photo Ο Axl Rose του αμερικανικού συγκροτήματος Guns N’ Roses κατά τη διάρκεια της βραδιάς λήξης του φεστιβάλ heavy metal Copenhell στην Κοπεγχάγη, στις 17 Ιουνίου 2023 EPA/Helle Arensbak DENMARK OUT




Για σεξουαλική επίθεση το 1989 κατηγορείται ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ Guns N’ Roses Αξλ Ρόουζ, κατά κόσμον Γουίλιαμ Μπρους Ρόουζ, από το μοντέλο Σίλα Κένεντι, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο της Νέας Υόρκης, που δόθηκε στη δημοσιότητα από εξειδικευμένα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την αγωγή, με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου, ο Ρόουζ, ηλικίας σήμερα 62 ετών, φέρεται να διέπραξε μια «σεξουαλική επίθεση» και «βιαιοπραγίες» εναντίον της Αμερικανίδας Κένεντι, μοντέλου τη δεκαετία του 1980, η οποία έχει την ίδια ηλικία με τον τραγουδιστή.

Το χρονικό

Το γεγονότα φέρεται να εκτυλίχθηκαν το 1989, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, έπειτα από μια γνωριμία σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian, μετά τη γνωριμία τους ο Ρόουζ κάλεσε την Κένεντι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι, αλλά δεν κάλεσε τη φίλη της καθώς δεν ήταν «αρκετά καυτή». Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και πήγε στο δωμάτιο του τραγουδιστή.

Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιο, πάντα σύμφωνα με την αγωγή, ο Ρόουζ έδωσε στους καλεσμένους κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Κένεντι πήγε στο μπάνιο, ο Ρόουζ φέρεται να περίμενε έξω από την πόρτα και όταν εκείνη βγήκε, «την έσπρωξε στον τοίχο και τη φίλησε».

Το μοντέλο βρήκε ελκυστικό τον τραγουδιστή και, σύμφωνα με την αγωγή, «ήταν ανοιχτή στο να κοιμηθεί μαζί του αν τα πράγματα εξελίσσονταν καλά», αν και η ίδια επιμένει ότι δεν συναίνεσε στη βίαιη συνάντηση αργότερα το βράδυ.

Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα στο πάρτι, μόλις ο Ρόουζ άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο που ήταν «επιθετικός με τρόπο που φάνηκε επώδυνος για το μοντέλο» και έκανε την Κένεντι να νιώσει άβολα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο από γυαλί που έσπασε και τον Ρόουζ να ουρλιάζει στο μοντέλο.

Στη συνέχεια την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε, προκαλώντας της αιμορραγία. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, φέρεται να την έριξε στο κρεβάτι, άρπαξε το καλσόν και της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Guardian

Rolling Stones: Δεν σταματούν ποτέ οι γερόλυκοι της ροκ * Ανακοίνωσαν νέα περιοδεία για το 2024

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: